Jump to content
ATX Community

Was unable to log in


Max W
 Share

Recommended Posts

Of course I am logged in now, but I had a heck of a time doing it.  I was unable to reach the login page but  kept getting a web page and click a button and I would be sent an email from which I could confirm my email address, but after about 12 times, I never received the promised email that was to be sent to me.  

I had to delete all the cookies and then was able to reach the log in page. If I tried to log in as MAX W, I got the web page about the email confirmation.    The Next time, I logged in as MAXW under NEW and that worked, but had to use a different email address.

I would like to reset the old user name, if possible.

TY

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

This week I am having trouble logging in. My success rate is about 50 %.

Instead of the normal website log in page, I keep getting a basic text like page, which i have seen before over the years ?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I have had what i think is the same problem a couple of times.  I get a text page that says something like error - unable to to log in at this time.  Then there is a button  to try again.  Sometimes that works, sometimes I need to go all the way out and come back to the page.  Nuisance, but I always get in eventually. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, Lion EA said:

I keep getting a page of short lines in a skinny column on the left. When I find a log-in box among the gobbledy-gook and add my log-in info, it takes me to a page that tells me: SOMETHING WENT WRONG. CONTACT US.

Exactly the same thing I have been seeing for about a week now!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I did discover, after my 3rd or so time logging in today, that I can click on something above the box, maybe "ATX Community" and I do get in. But anything is hard to find with everything mooshed to the left and stretched to 2 pages.

Link to comment
Share on other sites

I have talked to Max W about his issue--he was trying to do a password reset I believe but wasn't able to receive any emails from the site.  I think that was more of an email system issue, probably related to an overzealous spam filter on the provider end of things.  

These other problems are unrelated.   The server experienced a period of extremely high load earlier today, and I suspect the login issues were related.  I'm making sure there aren't any lasting issues as a result, so please let me know if any of the login problems persist.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Thank you, Eric. I was able to sign on as usual this Tuesday morning.

I returned last Thursday after my computer was off for nearly a week during our trip. From Thursday through Monday I had the sign-in problems I posted.

Link to comment
Share on other sites

I swore that I responded earlier.

I was getting that 2S119/1 error in the back end of the site.  I cleared/rebuilt the software's template cache and those errors went away.  Hopefully they went away on the front end of the site as well.

So far, so good it seems

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Eric said:

I swore that I responded earlier.

I was getting that 2S119/1 error in the back end of the site.  I cleared/rebuilt the software's template cache and those errors went away.  Hopefully they went away on the front end of the site as well.

So far, so good it seems

I see your response!

I cleared cache & history on my tablet earlier this evening and had NO TROUBLE logging in again.  

Thank you, Eric.

Link to comment
Share on other sites

On 8/3/2021 at 11:39 PM, jklcpa said:

I see your response!

I cleared cache & history on my tablet earlier this evening and had NO TROUBLE logging in again.  

Thank you, Eric.

Well, now I see it too.  I'll delete it.  You're very welcome!

I host websites for a number of municipalities, banks, and hospitals, and they all seem to be common targets for brute force attacks, which can cause very high server load when multiple are ongoing simultaneously.  I'm working on mitigating those attacks, because I feel like these issues crop up on this website when the server bogs down due to the load.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nope, not this site, but other sites on the server can affect the entire server when the load becomes high enough.

I'm not at all worried about the security of any of the sites--the passwords are strong for all administrator accounts... but it does take processing power to evaluate and deal with each password request. 

I am considering purchasing service from Cloudflare to handle all of that nonsense, but I'm still researching my options.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...