Jump to content
ATX Community

thejoeyo

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About thejoeyo

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • State
    MN
  1. We missed each other a while back. I just PMed him again.
  2. I'm going to bump this thread to see if anyone has any further advice. I've got a Windows 2012 R2 Essentials Server with the Server + Workstation ATX 2013 installed on it. I also have a Windows 7 Pro laptop that's domain joined with the Workstation Only ATX 2013 install. I get the following error every time I launch ATX 2013 Workstation on the Laptop: Session Summary Information: Date/Time: 12/27/2014 8:03:25 AM ApplicationVersion: 13.7.0.96 CommandLine: "C:Program Files (x86)CCH Small Firm ServicesATX2013ATX2013.exe" CurrentCultureName: en-US CurrentUICultureName: en-US DnsDomainName: Thom
  3. Problem still exists. Server: ATX Server and ATX workstation installed on it. Workstation install works just fine and sees server. Laptop: ATX workstation installed. It fails instantly. (this is the one we need to get working) Desktop: ATX standalone installed. Works fine, but we need workstations working, not stand-alones.
  4. There will be 2 workstations. Right now the error is occurring on 1: Windows 7 Pro x64.
  5. I do the IT support for a few different tax agencies. One of them has a Windows Server 2012 R2 Essentials server hosting ATX 2013 in server + workstation mode. When we try to have a computer with ATX 2013 workstation only connect to it, it errors out immediately with an error that says something like: Socket Error Access Denied. I've troubleshot the issue as far as I could, completely disabling the firewalls on both the PC and the server. I've contacted ATX support, and got through to level 2 tech support. They added some registry entries and deleted some files on the workstation, but could no
×
×
  • Create New...